Desratització: identificació, inspecció i mantenint

rata,Solucions per la desratització andorra- Ecotècnic Andorra

Entre les solucions per la desratització que oferim a Ecotècnic hi ha: implantació de programes d’identificació, inspecció i mantenint, a través d’una avaluació continuada en les zones tractades i recomanant al client totes aquelles mesures que impedeixin l’accés de rosegadors i la seva reproducció. Cada cas és diferent, i és per això que la nostra empresa confecciona un pla d’actuació personalitzat.

Solucions per la desratització

En el cas de la no utilització de mètodes químics, s’instal·laran dispositius mecànics (esquers) en zones estratègicament estudiades pels nostres tècnics, lliurant al client un pla i relació de situació d’aquests. Amb aquest mètode obtenim informació en cada revisió sobre l’activitat de rosegadors, permetent seguir una avaluació en cada cas.

En diferents casos, els rosegadors accedeixen a les instal·lacions per problemes estructurals de l’edifici, així, els nostres tècnics inspeccionaran les instal·lacions per a resoldre totes les incidències provocades per aquestes deficiències estructurals i prendre les mesures corresponents.

Altres serveis

Control de serps

Accions per prevenir i controlar les serps amb repel·lents, no tòxics i respectuós amb el medi ambient, persones i animals de companyia.

Selfaudit APP

Eina per fer controls i auditories del lloc de treball. L’usuari pot crear els seus propis formularis de control per complir amb la normativa.

Biomassa

Fem instal·lacions de biomassa, venda i subministrament de pèl·let, oferim una àmplia gamma de calderes i estufes...

Més informació

Vols informació personalitzada? Contacta amb nosaltres sense compromís!

    Create your account