AVÍS LEGAL I CLÀUSULES D'ECOTÈCNIC

Avís legal

Les dades personals que ens faciliteu s’inclouen dins la base de dades de titularitat i responsabilitat d’ECOLOGIA I TÈCNICA, SAU (Ecotècnic).

Les dades seran utilitzades per gestionar la inscripció a la nostra plataforma i remetre-us informació relativa a la nostra empresa.

S’adoptaran en el seu tractament les mesures tècniques i organitzatives més adequades per garantir-ne la seguretat. Les dades personals no seran objecte de cessió. Llevat que ens indiqueu el contrari, considerem que ens doneu el vostre consentiment per a la utilització de les vostres dades personals per a les finalitats esmentades.

Podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió i oposició contactant a ECOTÈCNIC, Carrer Esteve Dolsa núm. 48, 2n. pis – edifici Els Marginets – AD500 Andorra la Vella.

Clàusula de privacitat

De conformitat amb la Llei 15/2003, del 18 de desembre, qualificada de protecció de dades personals, s’informa a la persona interessada que les seves dades personals passaran a formar part del fitxer client d’Ecotècnic SAU, conforme a la seva inscripció a l’Agència Andorrana de protecció de dades.

Clàusula de confidencialitat

Ecotècnic SAU i els seus tècnics/col·laboradors/formadors queden obligats a garantir la confidencialitat en relació amb tota la informació que coneguin derivada del desenvolupament del servei rebut pel client.

Clàusula de Propietat

El cursos, continguts i pàgina web corporativa  són Marca Registrada® i propietat d’ Ecotècnic SAU.

avis legal ecotecnic andorra

Més informació

Contacta amb nosaltres sense compromís!

    Create your account