Enginyeria de l’aigua

enginyeria de l’aigua andorra

Al departament disposem d’un equip d’enginyers, tècnics i operaris especialitzats en enginyeria de l’aigua i destinats a realitzar tot tipus de treballs relacionats amb els sistemes d’aigües potables i aigües residuals:

Enginyeria de l’aigua: manteniments i tractaments d’aigua

  • Manteniment d’instal·lacions d’aigua potable, aigües residuals i superficials, així com telegestió, descontaminació i neteja: Pistes d’esquí, hotels, centres esportius, centres educatius, àrees de servei, ETAP, EDAR, Separadors de greixos, Separadors d’hidrocarburs, Estacions de control d’aigua superficial, etc.
  • Tractament de potabilització i condicionament de l’aigua: filtració, desinfecció amb clor, ultraviolats, ozó, etc.
  • Subministrament de productes per al tractament d’aigües de consum, piscines i equips de mesura.

Enginyeria de l’aigua: disseny i execució d’instal·lacions

  • Disseny i assessorament tècnic de projectes d’instal·lació d’aigües potables i residuals en ETAP, EDAR, Separadors de greixos i Separadors d’Hidrocarburs.
  • Execució d’Instal·lacions de sistemes d’aigua potable i residual. Treballs en xarxa, peritatges, mesura de cabals, instrumentació i detecció de fuites.

Altres serveis

Desinsectació

Identifiquem i fem una inspecció inicial, mantenim una avaluació de les zones tractades i assessorem sobre les mesures de desinsectació existents

Enginyeria de l’aigua

Tractaments de potabilització i condicionament de l’aigua, peritatges, mesura de cabals, detecció de fuites per correlació, assessorament tècnic...

Biomassa

Fem instal·lacions de biomassa, venda i subministrament de pèl·let, oferim una àmplia gamma de calderes i estufes...

EPARCO à la conquête de l’ouest

Més informació

Vols informació personalitzada? Contacta amb nosaltres sense compromís!

    Create your account