Missió i valors d'Ecotècnic

Missió

La nostra missió és donar suport a les entitats i negocis d’Andorra amb els serveis de: consultoria mediambiental i agroalimentària, enginyeria, gestió dels residus, control de plagues i formació.
Sempre amb la finalitat que puguin desenvolupar la seva tasca sense impediments i de la manera més còmoda possible, alhora que puguin millorar la competitivitat en l’àmbit empresarial i adaptar-se a les necessitats i exigències del present.

Visió

Ser líders en tecnologia, assessorament mediambiental i agroalimentari, caracteritzant-nos per fomentar un món més respectuós amb el medi ambient.
Per això, Ecotècnic resta al servei del client per oferir la millor qualitat dels nostres serveis, promovent sempre un desenvolupament sostenible.

Valors

  • Proactivitat. Orientació al client. Atenció directa i personalitzada i proposta de solucions.
  • Excel·lència. La satisfacció del client és un dels criteris fonamentals del nostre enfocament en l’excel·lència.
  • Responsabilitat social corporativa. Responsabilitat amb els grups d’interès. En els compromisos amb les lleis i les normatives. Amb la qualitat la transparència i la sostenibilitat.
  • Innovació. Internacionalització dels nostres serveis.
  • Millora contínua. La formació permanent dels nostres tècnics i les prioritats estratègiques en sostenibilitat són el nostre compromís.

Competitivitat.

El nostre equip s’esforça cada dia per proporcionar les solucions més competitives.

Laboratori d'analisis Ecotècnic Andorra

Més informació

Contacta amb nosaltres sense compromís!

    Create your account