ECOTÈCNIC: QUÈ SÓN ELS CLORADORS I ON S’UTILITZEN?

Cloradors que son i on s'utilitzen Ecotècnic

Què són els cloradors i on s’utilitzen?

Els cloradors en continu són un tipus de dispositiu de desinfecció que s’utilitza per mantenir la qualitat de l’aigua. Aquests dispositius són comuns en piscines, spas i altres instal·lacions d’aigua, i es fan servir per matar bacteris i altres organismes que poden fer mal a la salut humana.

Com funcionen els cloradors a les piscines?

Els cloradors en continu funcionen afegint clor a l’aigua a mesura que aquesta es recircula. El clor es dissol en l’aigua, matant els bacteris i altres organismes patògens que puguin estar presents. Això ajuda a prevenir la propagació de malalties i també ajuda a mantenir l’aigua neta i clara.

Quin és l’avantatge dels cloradors?

Un avantatge dels cloradors en continu és que són molt efectius en la desinfecció de l’aigua. El clor és un agent desinfectant eficaç i ajuda a mantenir la salut pública en instal·lacions que fan servir aigua. A més, el clorador en continu és una opció econòmica i eficient per mantenir la qualitat de l’aigua, ja que es pot configurar per ajustar-se a la quantitat d’aigua que s’està tractant.

 

Les nostres recomanacions

Tot i això, és important recordar que el clor és un producte químic potent i que el seu excés pot ser perjudicial per a la salut. Per això, és important assegurar-se que el clorador en continu estigui funcionant correctament i mantenir un nivell adequat de clor a l’aigua.

En conclusió, els cloradors en continu són una opció eficaç i econòmica per mantenir la qualitat de l’aigua en piscines, spas i altres instal·lacions d’aigua. Amb un clorador en continu ben mantingut i amb els nivells adequats de clor a l’aigua, es pot assegurar que l’aigua sigui segura i neta per a la salut pública.

 

A Ecotècnic comptem amb el departament d’enginyeria de l’aigua i amb un laboratori d’anàlisis. Disposem d’un equip d’enginyers, tècnics i operaris especialitzats en enginyeria de l’aigua i destinats a realitzar tot tipus de treballs relacionats amb els sistemes d’aigües potables i aigües residuals. 

Si necessites ajuda amb el manteniment i tractament de l’aigua contacta’ns.

Envia’ns un correu electrònic a ecotecnic@ecotecnic.com  , truca’ns a  (+376) 800215 o envia’ns un formulari de contacte aquí.

PRESSUPOST GRATUÏT I SENSE COMPROMÍS AQUÍ

    Create your account