ECOTÈCNIC: ANÀLISI D’AIGUA POTABLE

Enginyer ambiental agafant mostres d'aigua potable Ecotècnic Andorra

Anàlisi d’aigua potable

L’aigua potable és un bé essencial per a la salut i el benestar de les persones. És per això que és important que la qualitat de l’aigua que es consumeixi sigui adequada i segura per al consum humà. Els anàlisis de l’aigua potable són essencials per garantir aquesta seguretat.

Què són els anàlisis de l’aigua potable?

Els anàlisis de l’aigua potable són procediments de laboratori que es realitzen per mesurar la presència i la concentració de diferents contaminants en l’aigua. Aquests contaminants poden ser bacteris, virus, minerals, metalls pesants, productes químics i altres compostos que poden ser perjudicials per a la salut.

El control de la qualitat de l’aigua potable és un procés continu que involucra l’anàlisi regular de mostres d’aigua. Els resultats dels anàlisis es comparen amb els estàndards nacionals i internacionals de qualitat de l’aigua per assegurar que l’aigua potable compleixi amb els requisits de salut i seguretat.

Per a què són necessaris els anàlisis d’aigua potable?

  • Identificar possibles contaminants de l’aigua 
  • Garantir la seguretat de l’aigua
  • Identificar fonts de contaminació de l’aigua

Els anàlisis de l’aigua potable són necessaris per identificar quins contaminants estan presents en l’aigua i en quina concentració. Això permet als professionals de la salut pública i als responsables de la gestió de l’aigua prendre mesures per garantir que l’aigua sigui segura per al consum humà.

Els anàlisis de l’aigua potable també són importants per identificar les fonts de contaminació de l’aigua. Això permet als responsables de la gestió de l’aigua prendre mesures per prevenir la contaminació futura i per tractar les fonts de contaminació existents.

Els anàlisis de l’aigua potable són essencials per garantir que l’aigua que consumim sigui segura i saludable. Aquesta pràctica permet als responsables de la gestió de l’aigua i als professionals de la salut pública prendre mesures per prevenir la contaminació i tractar les fonts de contaminació existents. Si bé pot semblar una mesura poc important, els anàlisis de l’aigua potable són una part clau del control de la salut pública i una garantia per al benestar de les persones.

A Ecotècnic tenim el nostre departament d’enginyeria de l’aigua disposem d’un equip d’enginyers, tècnics i operaris especialitzats en enginyeria de l’aigua i destinats a realitzar tot tipus de treballs relacionats amb els sistemes d’aigües potables i aigües residuals. 

Envia’ns un correu electrònic a , truca’ns a o envia’ns un formulari de contacte.

Envia’ns un correu electrònic a ecotecnic@ecotecnic.com  , truca’ns a  (+376) 800215 o envia’ns un formulari de contacte aquí.

PRESSUPOST GRATUÏT I SENSE COMPROMÍS AQUÍ

    Create your account