ECOTÈCNIC: SOROLL D’OBRA

Excavadora soroll d'obra Ecotècnic Andorra

El soroll és un dels factors ambientals més molestos que afecten la salut i el benestar de les persones. És per això que els estudis acústics o estudis de soroll a les obres són essencials per garantir que les activitats de construcció no causin problemes als veïns.

Què són els estudis de soroll?

Els estudis de soroll són una eina que permet avaluar els efectes acústics que genera una obra. Aquests estudis són realitzats per enginyers acústics professionals, que mesuren i analitzen el soroll generat per les activitats de construcció. A partir d’aquestes dades, els enginyers poden avaluar si el nivell de soroll és acceptable o si es superen els límits establerts per la normativa.

Com es realitza aquest estudi?

Els estudis de soroll són especialment importants en zones urbanes, on les obres poden afectar a un gran nombre de persones. En aquestes zones, els enginyers acústics realitzen mesures de soroll en diferents moments del dia i de la setmana per avaluar els efectes acústics durant el període de la obra. També es tenen en compte les característiques acústiques de l’edifici i la seva proximitat als veïns.

Quin són els objectius d’aquest estudi?

Un dels principals objectius dels estudis de soroll a les obres és reduir el soroll generat per les activitats de construcció. Els enginyers acústics poden recomanar diferents mesures per reduir el soroll, com la instal·lació de pantalles acústiques, la utilització de materials silenciadors, la planificació d’activitats en horaris determinats o l’ús de maquinària més silenciosa.

En resum, els estudis de soroll a les obres són una eina essencial per garantir que les activitats de construcció no afectin negativament els veïns. Aquests estudis són realitzats per enginyers acústics professionals, que avaluen els efectes acústics de les obres i recomanen mesures per reduir el soroll generat. Així, es pot garantir que les activitats de construcció siguin compatibles amb el benestar dels veïns i el medi ambient.

A Ecotècnic et podem realitzar aquest assessorament professional en la seguretat alimentària en el teu comerç.

Envia’ns un correu electrònic a , truca’ns a o envia’ns un formulari de contacte.

Envia’ns un correu electrònic a ecotecnic@ecotecnic.com  , truca’ns a  (+376) 800215 o envia’ns un formulari de contacte aquí.

PRESSUPOST GRATUÏT I SENSE COMPROMÍS AQUÍ

    Create your account