ECOTÈCNIC: EXPERTS EN CONTROL DE PLAGUES

Persona instal·lant una mosquitera. Programa de control integrat de plagues Ecotècnic Andorra

Què és el control de plagues?

El control integrat de plagues és una tècnica que s’utilitza per reduir o eliminar la població de plagues de forma efectiva i segura. Aquesta tècnica es basa en una combinació de mètodes preventius, físics, biològics i químics per mantenir el control sobre les plagues sense afectar negativament la salut humana o la dels animals.

Mètodes de control de plagues:

1. Implementar un programa de control integrat de plagues

Per implementar un programa de control integrat de plagues es comença per identificar les plagues que es volen controlar. Això permetrà desenvolupar un pla específic per a cada plaça, edifici o habitatge. El següent pas és la prevenció, que inclou mesures com la neteja i la higiene per reduir les condicions que afavoreixen la seva proliferació.

2. Ús de les barreres físiques

Un altre mètode és l’ús de barreres físiques, com ara la instal·lació de mosquiteres a les finestres per evitar l’entrada de mosquits. A més, també es poden utilitzar trampes per capturar i eliminar les plagues sense tenir recurs a insecticides.

3. Control biològic per a insectes i aus

El control biològic és una altra tècnica clau. Implica l’ús de depredadors naturals, com ara insectes o aus, per controlar la població de plagues. Això permet reduir la necessitat d’utilitzar insecticides i altres productes químics.

4. Nivell preocupant: Control químic amb ús d’insecticides

Finalment, en casos on la plaga ha arribat a un nivell preocupant, el control químic és l’opció que s’utilitza. Això implica l’ús d’insecticides, però sempre sota la supervisió d’un professional per garantir que s’utilitzin de manera segura i efectiva.

A Ecotècnic estudiem el cas per a poder donar el millor servei per erradicar qualsevol plaga de forma efectiva i segura sense afectar negativament la salut humana o la dels animals. Escollim una combinació de mètodes preventius, físics, biològics i químics per mantenir el control sobre les plagues. Si es realitza de manera adequada, el control integrat de plagues pot ajudar a mantenir els espais lliures de plagues i a garantir la seguretat i la salut de les persones que hi habiten o treballen.

 

Veure aquí servei de Control de plagues urbanes

Envia’ns un correu electrònic a ecotecnic@ecotecnic.com  , truca’ns a  (+376) 800215 o envia’ns un formulari de contacte aquí.

PRESSUPOST GRATUÏT I SENSE COMPROMÍS AQUÍ

    Create your account