Control de plagues urbanes

Control de plagues urbanes, insectes, aus i rates, Ecotècnic Andorra

Som experts en el control integral de plagues urbanes: Insectes, Rates i Aus

A Ecotècnic som experts en el Control Integral de Plagues Urbanes: Desinsectació i Desratització, Control d’aus, Tractaments de la Fusta i Desinfeccions.

Treballem amb:

 • Clients particulars
 • Comunitats de propietaris
 • Administradors de finques, empreses i professionals del sector

Comptem amb un departament específic en el Control Integral de Plagues Urbanes amb personal especialitzat, àmpliament format i qualificat per aplicar els tractaments plaguicides.

Els productes que utilitzem són d’última generació i estan homologats i registrats, donant compliment a l’estricta normativa vigent. Utilitzem productes innocus i respectuosos amb el medi ambient, amb la salut de les persones i animals de companyia.

Sol·liciti una inspecció i pressupost gratuïts mitjançant el telèfon (+376) 800215 o al nostre correu-electrònic ecotecnic@ecotecnic.com.

PRESSUPOST GRATUÏT I SENSE COMPROMÍS AQUÍ

  Altres serveis

  Control integrat de plagues

  Prevenció per evitar plagues, seguiment de les plagues... són alguns dels serveis del control integrat que oferim a Ecotècnic

  Selfaudit APP

  Eina per fer controls i auditories del lloc de treball. L’usuari pot crear els seus propis formularis de control per complir amb la normativa.

  Desratització

  Confeccionem un pla d'actuació personalitzat en casos de desratització: mesures que impedeixin l'accés o reproducció, instal·lació de dispositius...

  Més informació

  Vols informació personalitzada? Contacta amb nosaltres sense compromís!

   Create your account