Control de serps

prevenció i control de serps

Generalment les serps són animals tímids que no volen tenir res a veure amb la gent. Poden ser beneficioses perquè mengen ratolins, llimacs, cucs, insectes i altres plagues i al mateix temps poden ser aliment per a altres animals silvestres com els falcons.

Tot i això, les serps entren als jardins i patis de les cases, edificis, indústries i granges buscant aliment i resguard. També són capaços d’entrar a l’interior dels edificis sota les portes i finestres així com per algunes escletxes. Les espècies d’ofidis que habiten al nostre país no són verinoses, però les picades poden generar una reacció perillosa.

Actuacions de prevenció i control de serps

El nostres tècnics realitzen actuacions de prevenció i control de serps mitjançant un tractament preventiu repel·lent professional, no tòxic i respectuós amb el medi ambient, les persones i els animals de companyia.

Altres serveis

Selfaudit APP

Eina per fer controls i auditories del lloc de treball. L’usuari pot crear els seus propis formularis de control per complir amb la normativa.

Desinsectació

Identifiquem i fem una inspecció inicial, mantenim una avaluació de les zones tractades i assessorem sobre les mesures de desinsectació existents

Control integrat de plagues

Prevenció per evitar plagues, seguiment de les plagues... són alguns dels serveis del control integrat que oferim a Ecotècnic

Més informació

Vols informació personalitzada? Contacta amb nosaltres sense compromís!

    Create your account