Tractaments de desinsectació

Mosca Tractaments de desinsectació andorra - Ecotècnic Andorra

Què és la desinsectació?

La desinsectació és l’ús de diferents tècniques per a la lluita contra els artròpodes (insectes i aràcnids).
Ecotècnic realitza un programa d’identificació, inspecció inicial, mantenint una avaluació contínua de les zones tractades i assessorant als clients de totes les mesures que impedeixen el desenvolupament d’insectes, així com la seva reproducció.

Erradiquem les vespes, els corcs, les paneroles, les formigues, les mosques, els mosquits, les puces…

Els insectes considerats d’interès comú en matèria de salut pública i dins de les activitats econòmiques són:

insectes amb noms

Tipus de tractaments de desinsectació

Els diferents tractaments de desinsectació a realitzar, depenen de l’estat en què es troben les instal·lacions i la plaga a tractar.

 • Els mètodes no químics: L’ús de mesures preventives, correctives, mecàniques o físiques.
 • Insecticides bioracionals: En el cas de la utilització de mesures químiques, es donarà prioritat a la utilització de pesticides bioracionals que són de menor risc per a l’esser humà que els plaguicides tradicionals.
 • Tractaments dirigits: Com a regla general, els plaguicides s’apliquen de forma selectiva (aplicacions en esquerdes, zones humides, etc.)
 • Tractaments generalitzats (químics): Només quan no hi ha mesures de control alternatives, s’utilitzarà aquest mètode (aspersió, nebulització, etc.). Es fa entrega al client de tota la informació necessària (producte a utilitzar, el registre i la fitxa de seguretat, el temps de finalització del tractament, període de seguretat, etc.). Sempre amb les màximes mesures de seguretat.

 

Sol·liciti una inspecció i pressupost gratuïts mitjançant el telèfon (+376) 800215 o al nostre correu-electrònic ecotecnic@ecotecnic.com.

Protegeix la teva llar:

CONTACTA AMB NOSALTRES, EL TEU CONTROL DE PLAGUES!

  Altres serveis

  Control de plagues urbanes

  Som experts en el control integral de plagues urbanes, fent servir productes respectuosos amb el medi ambient, la salut de les persones i animals...

  Seguretat alimentària

  Plans d’autocontrol alimentari, assessorament sobre seguretat i auditories alimentàries, verificació de la seguretat de la cadena alimentària...

  Desinsectació

  Identifiquem i fem una inspecció inicial, mantenim una avaluació de les zones tractades i assessorem sobre les mesures de desinsectació existents

  Més informació

  Vols informació personalitzada? Contacta amb nosaltres sense compromís!

   Create your account